Careers

Mr Visual Designer, op locatie in Rotterdam

Apply now

Wat Jungle Minds doet

Jungle Minds is een onafhankelijk bureau voor digitale innovatie. We houden van complexe vraagstukken, werken in alle denkbare branches en geloven dat innovatie voortkomt uit het vervullen van een gebruikersbehoefte. Ons proces is cross-functioneel, iteratief, gebaseerd op user research en in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Als Visual Designer vul je het team aan op locatie bij de klant. Je wordt onderdeel van één van drie gedreven product teams die gezamenlijk nieuwe producten en diensten ontwikkelen. Optioneel werk je één dag per week bij Jungle Minds in Amsterdam om aansluiting te houden met het volledige team. Ons bureau is 40 man sterk en werkt voor merken als LeasePlan, Ultimaker, BAM, Love Stories, Philips en Ajax. We zijn gevestigd in Amsterdam Noord op een paar minuten van CS. Ons kantoor ligt pal aan het IJ en heeft het beste uitzicht van de stad.

Wie ben jij?

Afhankelijk van je niveau zijn er natuurlijk bepaalde eisen die we aan de functie stellen, maar we zijn vooral op zoek naar een Visual Designer die qua karakter, achtergrond en blik op design naadloos in het team past. Daarnaast ben je in ieder geval:

  • Een breed georiënteerde digital designer met minimaal 2 jaar werkervaring in het werken aan digitale producten.
  • Communicatief sterk en in staat klanten en collega’s mee te nemen in je overwegingen en keuzes.
  • Een fijne collega om mee te werken en een ambassadeur voor je vakgebied.

Jungle Minds

Jungle Minds is een gevestigd bureau, maar onafhankelijk en volop in ontwikkeling. We hebben grote ambities en een cultuur waarin strategie, interactie, research, design en development constant samenwerken aan waardevol resultaten. We bieden je een jaarcontract van 32 uur per week, drie dagen bij onze klant in Rotterdam en één dag op ons kantoor in Amsterdam Noord.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer dan nu!

Eerst graag meer informatie? Je kan altijd even bellen met Helmi via 020 514 14 14.

Apply now