Careers

Vacature Business Designer

Apply now

Business impact by making

Jungle Minds ontwikkelt nieuwe, impactvolle business proposities door strategisch inzicht te koppelen aan executiekracht. We zijn continu op zoek naar die innovaties waar zakelijke kansen, klantbehoeften en technologie elkaar raken. Dat vraagt om teamleden die intelligentie koppelen aan het vermogen om snel tot tastbaar resultaat te komen.

Wat we zoeken

Voor onze Business Design tribe zijn we op zoek naar een slimme, doortastende en oorspronkelijk denkende Business Designer.

Als Business Designer breng je de holistische blik in het team en ben je verantwoordelijk voor de zakelijke levensvatbaarheid van de innovaties die je met het team bedenkt. Zo werk je met het team samen om de context van de klant te begrijpen, relevante gegevens te verzamelen en te interpreteren, inzichten te ontwikkelen, business modellen te ontdekken en te definiëren, de strategie te bepalen en de visie te communiceren. En - last but not least - onze klanten te helpen nieuwe proposities op de markt te brengen.

Je neemt het voortouw om de grootte van markten en kansen beter te begrijpen en de impact van nieuwe proposities en business modellen te voorspellen en te simuleren. Daarbij inspireer je de klant en het team met kwalitatief en kwantitatief gevalideerde strategische keuzes.

Wat je doet

 • Je analyseert het bedrijf, de markt en de strategische doelstellingen van onze klanten en helpt hen om hun korte en lange termijn doelstellingen te bepalen.
 • Je faciliteert het proces om samen met teamleden tot onderscheidende innovaties te komen. Dit doe je door middel van een doordachte synthese op basis van zakelijke inzichten, onderzoek naar (latente) gebruikersbehoeften en een technisch analyse.
 • Je ontwerpt nieuwe, klantgerichte business modellen die onze klanten in staat stellen zich te onderscheiden van hun concurrentie.
 • Je werkt samen met ontwerpers, ontwikkelaars en user experience onderzoekers om nieuwe en strategisch onderscheidende (digitale) producten te ontwikkelen.
 • Samen met onze Team Designers help je de klant met het opbouwen van de capabilities die nodig zijn om de nieuwe business propositie te ondersteunen én uit te bouwen.
 • Je gebruikt scenarioplanning en business case ontwikkeling om het verwachte rendement van innovaties te berekenen.

Wat we van je vragen

 • 3-5 jaar ervaring in een rol als Business Designer, Business Consultant of Strateeg of vergelijkbare rol binnen het digitale domein.
 • Ervaring met go-to-market strategie & planning en/of data analyse is een pré.
 • Je onderscheidt jezelf in het combineren van denken en doen: het verbinden van strategisch inzicht met het creëren en naar de markt brengen van nieuwe producten en proposities.
 • Je bent snel en doortastend in zowel je analyse als de oplevering van jouw deliverables.
 • Je hebt een natuurlijke blik vooruit en koppelt deze aan een heel sterke ‘business sense’: je bent zowel enthousiast innovatief als zakelijk realistisch en je weet hypes van trends te onderscheiden.
 • Je bent heel sterk in het creëren en presenteren van je ideeën en het faciliteren van workshops.
 • Je bent sterk in het begrijpen en inspelen op de behoeften van verschillende stakeholders.
 • Je hebt totaal geen moeite om ‘s morgens te pitchen voor de board van onze klant en ‘s middags met onze developers te brainstormen over de technische keuzes die het beste passen bij de uitdaging van de klant.
 • Je staat voor je ideeën, maar hebt ook het vermogen om feedback en ideeën van anderen op waarde te schatten en mee te nemen in jouw gedachtengoed.
 • Je bent goed in chaos: juist als het moeilijk wordt gaat jouw bloed sneller stromen en neem je het team en de klant mee in de juiste richting.

Wat Jungle Minds biedt

Jungle Minds is een gevestigd bureau, maar 100% onafhankelijk en volop in ontwikkeling. We hebben grote ambities en een cultuur waarin strategie, interactie, research, design en development constant samenwerken aan waardevol resultaat. Dat biedt je alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf en ons bureau verder te ontwikkelen. We investeren dan ook fors in je ontwikkeling en bieden ruimte voor het bezoeken van congressen, meet-ups of het volgen van trainingen. De overige voorwaarden zijn trouwens ook uitstekend.

En niet geheel onbelangrijk: bij Jungle Minds tref je 45 slimme, vaardige en gezellige collega’s die elke dag met plezier naar hun werk komen.

Interesse?

Heb jij de brains, skills en drive die we zoeken? Stuur dan vandaag nog je motivatie en portfolio naar ons toe.

Eerst graag meer informatie? Je kan altijd even bellen met Alexandra via 020 514 14 14.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.